ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Θυσίασε κριάρι ο Κοτς μήπως και το... γυρίσει η ομάδα του!

Δεν είναι και τόσο καλά τα αποτελέσματα της Φενέρμπαχτσε σε Europa League και Τουρκία, με τον πρόεδρό της να ψάχνει τρόπους να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Όμως οι τρόποι που ψάχνει δεν είναι αγωνιστικοί, άλλωστε αυτό είναι δουλειά του προπονητή των Τούρκων, Βίτορ Περέιρα, αλλά δείχνει να το… τερματίζει ο Αλί Κοτς!

Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, τόσο έντυπου όσο και ηλεκτρονικού Τύπου, ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Αλί Κοτς, αποφάσισε να θυσιάσει ένα κριάρι προκειμένου να διώξει τα… μάγια της ομάδας του! Η Φενέρμπαχτσε τώρα έχει το ντέρμπι στην Τουρκία με τη Γαλατάσαραϊ και μετά ταξιδεύει στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για τους ομίλους του Europa League.

Παράλληλα, όμως, δεν έμεινε μόνο στη θυσία του… κριαριού! Προχώρησε και σε κάλεσμα σε ιμάμη, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Φενέρ και μιλώντας στους παίκτες της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω μάγια ή σταματώ μάγια, απλά διαβάζω στροφές από το Κοράνι και προσεύχομαι για εσάς ώστε να είναι προστατευμένοι από το κακό μάτι»…

Βέβαια από την άλλη θα πρέπει να σημειωθεί πως στην Τουρκία αυτός ο οποίος έχει δεχτεί αρκετή κριτική για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε, είναι ο προπονητής της Βίτορ Περέιρα. Και παρά το γεγονός πως υπήρχαν ρεπορτάζ τα οποία έλεγαν ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ο Πορτογάλος είναι κανονικά στη θέση του ενόψει Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News