ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ζητάει αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με την ομάδα του Περιστερίου να ζητά αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θετικός και ο Παράσχος.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε πως τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/11) στις 19:30 για την 10η αγωνιστική της Super League. Θετικοί εντοπίστηκαν ο Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας και βρίσκονται ήδη σε περιορισμό.

Μάλιστα, στην ενημέρωση που έγινε από την ΠΑΕ, έγινε γνωστό πως ζήτησε την αναβολή του αγώνα με το «Δικέφαλο του Βορρά» από τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News