ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου
Οι εργαζόμενοι ζητούν άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στον ηλεκτρικό και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.
Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή 1 του Μετρό και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.
Όπως αναφέρει η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζομένου συναδέλφου μας του ΗΣΑΠ. Ένας ακόμα εργάτης δεν γυρίζει στην οικογένειά του από την εντατικοποίηση της εργασίας, την επιλογή της εργοδοσίας να μην παίρνει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Απαιτούμε: άμεση απόδοση ευθυνών του τραγικού δυστυχήματος. Πρόληψη και Συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απόστολος Χρήστου, ο μύθος: Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο!
- Τζόλης: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με την Άρσεναλ – Επίσημο ντεμπούτο με ασίστ και τρόπαιο
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Όταν συναντιούνται τρεις έννοιες του «ανήκω»
- ΠΑΟΚ: Υπό «κατάληψη» η Τούμπα λόγω της πώλησης Κωνσταντέλια
