ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς στο Μόναχο
Οπως αναμενόταν, ο Σέρβος γκαρντ θα δώσει το παρών στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν την προσεχή Πέμπτη (18/11) με στόχο να μπορέσει να βοηθήσει με την εμπειρία του.
Ηταν βέβαιο πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα έδινε το παρών στο ματς με την Μπάγερν (18/11) καθότι ήταν από την Τρίτη καλύτερα. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος γκαρντ είχε αρχικώς ταλαιπωρηθεί από θλάση στον αριστερό προσαγωγό και όταν επέστρεψε ταλαιπωρήθηκε από ίωση.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεπέρασε και αυτό το “εμπόδιο” και έτσι βρίσκεται ήδη στο Μόναχο ώστε να βοηθήσει τους “πράσινους” στο δύσκολο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Στην αποστολή είναι και οι δύο διοικητικοί ηγέτες Αλβέρτης-Διαμαντίδης με σκοπό να μπορέσουν να τονώσουν το ηθικό των παικτών, αλλά και μετά το ματς να παρθούν αποφάσεις. Διότι η εικόνα μοίαζει μη αναστρέψιμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
