ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ: Μετονομάζεται το ιστορικό Staples Center!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η θρυλική έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς θα μετονομαστεί από Staples Center σε Crypto.com Arena!

Οι φίλαθλοι των Λέικερς και των Κλίπερς θα πρέπει να συνηθίζουν σιγά-σιγά το νέο όνομα της θρυλικής κοινής έδρας των δύο εκπροσώπων της μεγαλύτερης πόλης της Καλιφόρνιας.

Αυτό, καθότι στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων και του ντέρμπι Λέικερς-Νετς, το θρυλικό Staples Center θα μετονομαστεί σε Crypto.com Arena, παρεπόμενο της συμφωνίας ονοματοδοσίας ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων του Crypto.com και του Anschutz Entertainment Group, που έχει υπό την ιδιοκτησία του το Staples Center και τους εμπορικούς χώρους του γηπέδου.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες οικονομικά συμφωνίες ονοματοδοσίας γηπέδου όλων των εποχών στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Για να γίνουν λίγο πιο κατανοητά τα δεδομένα της συμφωνίας, αρκεί απλά να αναφερθεί πως το 1999, η Staples, η οποία κατασκευάζει και εμπορεύεται είδη γραφείου, είχε υπογράψει 20ετή συμφωνία με τους Λέικερς έναντι 116 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News