ΟΣΤΡΑΒΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2 ΣΕΤ: Ανοιχτοί οι λογαριασμοί στη ρεβάνς

Στην επιστροφή της στην Ευρώπη έπειτα από 11 χρόνια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δεν τα πήγε καλά στην Οστράβα, στην πρώτη αναμέτρηση για το Challenge Cup, ωστόσο κράτησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Δεν ήταν δυναμική η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ γυναικών μετά από 11 χρόνια, τουλάχιστον όμως η ομάδα γλίτωσε τα χειρότερα και με οριακή ήττα κράτησε εντελώς ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης. Στο εκτός έδρας πρώτο ματς για το Challenge Cup ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Οστράβα που έπαιζε χωρίς ξένες, ισοφάρισε από 2-0 σετ πίσω και ηττήθηκε τελικά 3-2 στο τάι μπρέικ. Όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της Αθήνας, με τις «πράσινες» να επιδιώκουν καθαρή νίκη.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα. Παρουσίασε πολλές αδυναμίες στα πρώτα δύο σετ, κυρίως στο κομμάτι της υποδοχής και βελτιώθηκε στη συνέχεια σε μπλοκ και επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο τάι μπρέικ οι Τσέχες πήραν διαφορά από νωρίς με τον Παναθηναϊκό να μην έχει απάντηση. Στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 20:00) η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Αν επικρατήσει με 3-2 σετ τότε όλα θα κριθούν στο «χρυσό» σετ. Αν η Οστράβα πάρει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ τότε θα προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Τα σετ 3-2 (28-26, 25-23, 18-25, 18-25, 15-11)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News