ΑΡΗΣ: Τελική πρόβα με Ιτούρμπε στο νέο «χαλί» του Βικελίδης

Ο Άκης Μάντζιος δοκιμάζει πλάνα ενδεκάδας ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα στον ολοκαίνουργιο «χαλί» τους Κλεάνθης Βικελίδης και ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ιτούρμπε

Η ώρα της πρόβας έφτασε για τον Άκη Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η σημερινή προπόνηση ουσιαστικά βγάζει και ενδεκάδα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του Άρη επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον ολοκαίνουργιο αγωνιστικό χώρο, ένα καταπράσινο «χαλί», προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να κάνει και το τελικό τεστ.

Όλα δείχνουν πως στον συνηθισμένο κορμό της ενδεκάδας, θα μπουν τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα. Ο Γιώργος Δεληζήσης θα πάρει τη θέση του Φαμπιάνο δίπλα στον Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Βραζιλιάνος παραμένει εκτός προπονήσεων μετά το διπλό στον Βόλο. 

Και ο Χουάν Ιτούρμπε ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και να πάρει την ευκαιρία που ψάχνει, από τις καραμπόλες της απουσίας Μπερτόγλιο. Σύμφωνα με τα δεδομένα των προπονήσεων, ο Ματέο Γκαρσία θα μετατοπιστεί στον άξονα σε ρόλο επιτελικού μέσου και ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Η θέση στο άλλο άκρο θα παιχτεί ανάμεσα στον Μπρούνο Γκάμα και τον Μαντσίνι

Μία θέση είναι ανοιχτή και στην μεσαία γραμμή κι εκεί είναι πιθανό να δούμε την τρίτη αλλαγή, τον Λούκας Σάσα που είναι σε ανοδική πορεία, αντί του Τζέιμς Τζέγκο που γύρισε πάλι όλο τον κόσμο (Αυστραλία, Κίνα) για να παίξει δύο 90λεπτα με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News