ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Θέλει να φύγει ο Λούνιν - Οι 5 πιθανοί αντικαταστάτες του

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας της Ρεάλ, Αντρέι Λούνιν θέλει να φύγει από την Ρεάλ και ήδη αρκετά ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη λίστα.

Ένα απροσδόκητο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς όπως αναφέρει το «Fichajes», ο Αντρέι Λούνιν θα ζητήσει να φύγει από τους «μαδριλένους» μιας και δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αυτή η εξέλιξη περιπλέκει τα σχέδια του Κάρλο Αντσελότι, καθώς ο Ιταλός προπονητής, ήταν σίγουρος πως αυτή τη χρονιά δεν θα χρειαζόταν να κάνει αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ του, από τη στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά έχει καπαρώσει την θέση του πρώτου και με τον νεαρό Ουκρανό να έρχεται από πίσω, η επιθυμία του δεύτερου όμως θα αλλάξει τα πράγματα.

Η Ρεάλ θα αναγκαστεί να βγει στην αγορά και να βρει τον επόμενο κίπερ της, με μερικά ονόματα να έχουν κάνει ήδη της εμφάνισή τους. Με τους Αντόνιο Αντάν της Σπόρτινκ, ο Έντγκαρ Βαντία της Έλτσε, ο Τζο Ρόμπλες της Μπέτι, ο Νταβίντ Οσπίνα της Νάπολι και ο Σέρχιο Ασένχο της Βιγιαρεάλ να είναι οι 5 πιθανοί υποψήφιοι, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News