ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σκέφτεται να βάλει τρίτο χαφ ο Γιοβάνοβιτς

Τα ιατρικά προβλήματα και οι αδυναμίες των προηγούμενων παιχνιδιών, ίσως να αλλάξουν το σύστημα του Τριφυλλιού.

 

Οι απουσίες από την επίθεση, καθώς και οι δυσλειτουργίες των προηγούμενων παιχνιδιών, αναγκάζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σκεφτεί την αναπροσαρμογή της τακτικής του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει τον Ιωαννίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ο Παλάσιος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον μηνίσκο, ενώ ακόμα ο Μακέντα δεν έχει ανακτήσει τη φόρμα του.

Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει παρτενέρ για τον Καρλίτος, ο οποίος να είναι 100% ετοιμοπόλεμος και εκ των πραγμάτων, ο Γιοβάνοβιτς ίσως να αλλάξει το 4-4-2.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο 59χρονος τεχνικός θα προσθέσει έναν παίκτη στον «άξονα» της μεσαίας γραμμής, μαζί με τους δύο που χρησιμοποιεί. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Αλεξανδρόπουλος, αφού και ο Ρούμπεν πονάει στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολος.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεση του, τους Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο και Λούντβκιστ για να επιλέξει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει το προβάδισμα, αφού σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ και είχε καλή απόδοση.  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News