ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με αμφίβολους και γεμάτο απουσιολόγιο κόντρα στην Άρσεναλ

Με αρκετές απουσίες πρόκειται να παραταχθεί η Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή…

Κίνδυνος η Λίβερπουλ να μείνει χωρίς εννέα παίκτες της απέναντι στους «κανονιέρηδες» την Κυριακή (21/11).

Πιο συγκεκριμένα Σαντιό Μανέ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άντι Ρόμπερτσον και Ντίβοκ Οριγκί γύρισαν τραυματίες από τα παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουν μέρος των προπονήσεων με τους «reds».

Από τη μεριά του, βέβαια, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως από τους παραπάνω υπολογίζεται για το ματς με την Άρσενλα, ωστόσο θα πάρει τελευταία στιγμή την απόφαση, πράγμα που δεν θα συμβεί για τις περιπτώσεις των Ρόμπερτσον και Χέντερσον τους οποίους χαρακτήρισε αμφίβολους.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του σχολίασε τον τραυματισμό του Σκωτσέζου μπακ, που ενδέχεται να δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Τσιμίκα. «Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Ρόμπερτσον ήταν τυχερός. Ήταν αρκετά έξυπνος για να πάρει τη σωστή απόφαση και να βγει νωρίς εκτός γηπέδου. Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει, αλλά δεν είναι υπέρ του. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος» ήταν τα λόγια του.

Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ δεν υπολογίζει στους ήδη τραυματίες Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά, Τζο Γκόμεζ και Κέρτις Τζόουνς. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News