ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Πουλάει το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχωρεί το διαμέρισμα του στο Μανχάταν αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων

Πίσω στο 2015 τα διεθνή ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα του MLS, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πληροφορίες αυτές φυσικά ενισχύθηκαν ύστερα από την απόφαση του Πορτογάλου άσου να αγοράσει διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Trump Tower της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, ο CR7 δαπάνησε 18,5 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κάνει δικό του το υπερπολυτελές διαμέρισμα στην πέμπτη Λεωφόρο της «Πόλης που δεν κοιμάται ποτέ».

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 233 τ.μ και βρίσκεται σε ένα κτίριο ορόσημο του Μανχάταν, από τα πιο επιβλητικά στον κόσμο, ιδιοκτησίας του πρώην πλανητάρχη. Διαθέτει 58 ορόφους, ενώ εκτός από κατοικίες στεγάζει και γραφεία, όπως της CONCACAF, που βρίσκεται στον 17ο όροφο.

Ωστόσο ο νέος σταθμός της καριέρας του Ρονάλντο ήταν το Τορίνο, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να αναγκαστεί να βγάλει στο σφυρί την κατοικία, για λιγότερο από το μισό της τιμής που το αγόρασε, δηλαδή έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έλλειψη προσφορών βέβαια σε συνδυασμό με την πανδημική κρίση οδήγησε τον άσο της Γιουβέντους στο να ψαλιδήσει ακόμη περισσότερο την τιμή… Συγκεκριμένα, αποκαλυπτικό δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως στις 19 Μαΐου, τα αρχεία πληροφοριών ιδιοκτησίας αποκάλυψαν ότι το σπίτι κοστίζει αυτή τη στιγμή μόλις 7,75 εκατομμύρια δολάρια! Μάλιστα, η καλλονή σύζυγος του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν αυτή που διευθέτησε τις διαδικασίες για την εκ νέου πώληση του.

Το πικάντικο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το εν λόγω διαμέρισμα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συγγραφέα του βιβλίου σαδομαζοχιστικού σεξουαλικού περιεχομένου «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες, κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, το φουαγιέ αποτελείται από ασπρόμαυρο δάπεδο από ασβεστόλιθο που οδηγεί στη γκαλερί τέχνης και στο σαλόνι, το οποίο είναι σχεδιασμένο με αψιδωτή οροφή με δύο εισόδους που καταλήγουν στην κουζίνα.

Το σαλόνι είναι επενδυμένο από ξύλο koa με παρκέ de Versaille του 18ου αιώνα.

Προσφέρει επίσης πανοραμική θέα στο Central Park και στον ορίζοντα του Μανχάταν. Τέλος, το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο, ξεχωριστό ντους και μεγάλη γκαρνταρόμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News