ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντε Μπρόινε, χάνει το παιχνίδι με Παρί
Εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Σίτι τίθεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο να βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό…
Έντονος «πονοκέφαλος» για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενόψει των παιχνιδιών με Έβερτον για την Premier League και Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.
Το συμβάν αυτό αποκάλυψε ο Καταλανος κόουτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Έβερτον. Βέβαια, πέρα από την αναμέτρηση για το αγγλικό πρωτάθλημα, ο Βέλγος θα χάσει και τη σημαντική αναμέτρηση των «πολιτών» για το UEFA Champions League, ματς στο οποίο κρίνεται η πρωτιά στον πρώτο όμιλο.
Από την πορεία της υγείας και τα αποτελέσματα στα νέα τεστ που θα υποβληθεί ο Βέλγος θα κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ την άλλη εβδομάδα.
Προς το παρόν, θα χρειαστεί να μπει σε απομόνωση για 10 μέρες σύμφωνα με τους αγγλικούς κανονισμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
