ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Από τους 3 πόντους της Πόλης στους... 51 σε ένα ημίχρονο

Ένας «εκρηκτικός» Ολυμπιακός προηγείται με 25 πόντους στο ημίχρονο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφήνοντας πίσω του την κακή 4η περίοδο κόντρα στην Εφές στην Πόλη, όπου είχε σκοράρει μόλις 3!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήρθε στο ΣΕΦ με την ψυχολογία… καταρρακωμένη, αφού δεν άντεξε για τέσσερις περιόδους στην Κωνσταντινούπολη, χάνοντας με 19 πόντους από την Εφές, αλλά με την Μακάμπι παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα πρώτα 20 λεπτά. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σκόραραν μόλις 3 πόντους στην τελευταία περίοδο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά είχαν ένα… εκρηκτικό ξεκίνημα απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή τους, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Έκλεισαν το ημίχρονο με παρραγωγή 51 πόντων, δεχόμενοι μόλις 26, παίρνοντας ενέργεια από την άμυνα και «εκτόξευσαν» τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ από τις καρέκλες τους.  Μετρώντας 6/14 τρίποντα και 11/16 δίποντα, αλλά και 12 πόντους στο transition ο Ολυμπιακός έκλεισε μπροστά στο ημίχρονο με 25, αφήνοντας πίσω του το κακό, επιθετικά, φεγγάρι της Πόλης, πριν από δύο 24ωρα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News