ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΑΛ: «Είναι όμορφο να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου»

Πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναδείχθηκε ο Μουσταφά Φαλ.

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, με τον κόσμο να τον αποθεώνει στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν έγινε αλλαγή και δεν ξαναμπήκε στο ματς.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε αναφορικά με την αποθέωση που γνώρισε: «Είναι πολύ όμορφο που φώναξαν το όνομά μου, με κάνει να νιώθω υπέροχα! Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλη την αγάπη που μου δίνουν».

Για την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές, είπε: «Στην Κωνσταντινούπολη θέλαμε όλοι να σουτάρουμε στα 5-6 δευτερόλεπτα. Το συζητήσαμε πολύ μεταξύ μας αυτό. Απόψε παίξαμε σωστά στην επίθεση, γιατί είχαμε στο μυαλό μας να πασάρουμε σωστά την μπάλα», ενώ αστειευόμενος είπε ότι «προτιμώ να πασάρω από… το να καρφώνω! Το να πασάρω είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο».

Τέλος, σε ερώτηση για το δικό του ρόλο στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Όταν με κάλεσε ο προπονητής να έρθω εδώ μου είπε ότι θα έχω πολλές ευθύνες. Έχω βρει χημεία με την ομάδα, παίρνω δύναμη από αυτό. Μου δίνει ενέργεια να παίζω ακόμη πιο σκληρά όταν κουράζομαι κι έτσι τα καταφέρνω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News