MAΪΚ ΜΕΝΙΑΝ: Προπονείται ως επιθετικός και ανυπομονεί να επιστρέψει (vid)

O Γάλλος τερματοφύλακας της Μίλαν ξεσήκωσε τους οπαδούς των «ροσονέρι» αλλά το ιατρικό επιτελείο δεν θα διακινδυνέψει με την πρόωρη επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Μάικ Μενιάν φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, που πυροδοτήθηκαν από την τελευταία ανάρτησή του στα social media.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mmseize

 

Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Μίλαν, που με την εκπληκτική του απόδοση στην αρχή της σεζόν κάτω από τα γκολπόστ των «ροσονέρι», έκανε τους φίλους της ομάδας του Μιλάνου να ξεπεράσουν την απώλεια του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα, στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στον καρπό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση τον Οκτώβριο. Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και ο χρόνος που απαιτείται για την αποθεραπεία του και να επιστρέψει στο γήπεδο, ορίζεται στην παρούσα φάση πριν από το τέλος του ημερολογιακού έτους, κάτι όμως που δεν αναμένεται να συμβεί και δεν θα αγωνιστεί κανονικά πριν τον Ιανουάριο του 2022. Ο ίδιος ο Γάλλος γκολκίπερ κάνει τα πάντα για να διατηρείται σε φόρμα και να μην χάνει την επαφή του με το γήπεδο, παίζοντας ακόμη και ως επιθετικός σε κάποιες προπονήσεις, ώστε να αφήσει τον καρπό του να επουλωθεί. Όμως το ιατρικό επιτελείο των «ροσονέρι» δεν θέλει να διακινδυνεύσει με υποτροπές ή διάφορα προβλήματα και θα κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση σε ό,τι αφορά την επιστροφή του στην ενδεκάδα, δεδομένου ότι ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου στην παρούσα φάση αποτελεί αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της Μίλαν και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας του Στέφανο Πιόλι. Όπως αναφέρει η Tuttopsport, ο Μενιάν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του τον Ιανουάριο του 2022. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News