ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24-31: «Άλωσαν» το Άργος οι «ερυθρόλευκοι» (pics)

Οι «ευρθρόλευκοι» πήραν σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Άργους με σκορ 31-24 και πλέον βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα την Σαλαμίνα (20/11, 18:00)

Στην έδρα του Διομήδη Άργους δοκιμάστηκε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στη δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα (23 Οκτωβρίου είχε παίξει τελευταίο ματς με τον Δούκα) και από ότι φαίνεται… ξέσπασαν κόντρα στην ομάδα του Άργους, επικρατώντας 31-24 και συνεχίζοντας το άηττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Το ματς

To ματς από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πίεζαν αρκετά, με το σκορ να είναι ισόπαλο. Ο Διομήδης κατάφερε να πάρει κεφάλι και ως το 23′ ήταν στο +2 με το σκορ να βρίσκεται στο 10-8. Στο 24΄ο Κοτανίδης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και ο Ολυμπιακός πήρε… τα πάνω του. 

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέσσερα σερί γκολ, «γυρίζοντας» την αναμέτρηση υπερ τους με σκορ 10-12. Η απάντηση της ομάδας του Άργους ήταν άμεση, ωστόσο ο Μπούντις ήταν… φωτιά και δεν σταμάτησε να σκοράρει. Ο Πασσιάς στο 28΄σημείωσε εντυπωσιακό γκολ σε κενή εστία, κάνοντας το 11-14, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει πατήσει τέρμα το γκάζι και τον Διομήδη να δυσκολεύεται να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 13-18 ενώ στο 14’30, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο +9, με αυτή να είναι η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Δομπρή.
 
Ο Διομήδης δεν το έβαλε κάτω και στο 22’43 ο Τζίμπουλας, με εξαιρετικό τέρμα μείωσε το σκορ σε 22-29 και τον Τζούρο Μούγιτς να κάνει το -6. Στο 26΄02, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Χάρης Μάλλιος, έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει για τον Διομήδη με τα επόεμνα λεπτά να μην αλλα΄ζουν κάτι στην αναμέτρηση και τους φιλοξενούμενους να «φεύγουν» με τους βαθμούς της νίκης.
 

Ο Μάλλιος από πλευράς Διομήδη και ο Μπούντιτς για τον  Ολυμπιακό, ήταν οι κορυφαίοι του ματς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News