ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ενόψει Ατρομήτου ο Σίντκλεϊ, εκτός ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με τον αρχηγό του να μένει εκτός.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (20/11) με τον Δικέφαλο του βορρά να μπαίνει σ’ ακόμα μια απαιτητική περίοδο με συνεχόμενα ματς. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και δίνουν δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας απέναντί τους μιας ομάδα να θέλει να κάνει restart στην προσπάθειά της γι’ ανάκαμψη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Στη λίστα των τραυματιών παραμένουν ακόμα οι Αουγκούστο, Μιτρίτσα και ο Ολιβέιρα, ενώ από αυτή βγήκε ο Σιντκλεϊ.

Η προπόνηση του Σαββάτου (20/11) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στατικών φάσεων. Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News