ΗΡΑΚΛΗΣ B.C.: Ρεπό τεσσάρων ημερών στους παίκτες

Tετραήμερο ρεπό στους παίκτες της ομάδας του έδωσε ο προπονητής της Ηρακλή, Κώστας Μέξας, στον απόηχο της απόφασης του ΕΣΑΚΕ για αναβολή του αγώνα με τον Ιωνικό.

Η αναβολή της αυριανής (21/11) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League, σε συνδυασμό με το ότι η επόμενη υποχρέωση της ομάδας για το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου, στη Ρόδο, με αντίπαλο τον Κολοσσό, φέρνει ξεκούραση στους παίκτες του Ηρακλή. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μέξας έδωσε τετραήμερο ρεπό σε όλα τα μέλη της ομάδας, αποφασίζοντας να επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις από την προσεχή Τετάρτη (24/11).

Σημειωτέον ότι ο Γιάννης Κουζέλογλου δεν θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, όταν παρέλθει το τετραήμερο ρεπό, καθότι θα βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Ανδρών για τα δύο παιχνίδια που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για την προκριματική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2023, απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία (25/11, Νιούκαστλ) και Λευκορωσία (28/11, Θεσσαλονίκη).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News