ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-5: «Άγιαξ» όνειρο ταπείνωσε τον Άρη στο Βικελίδης!

Ένας υπέροχος ΠΑΣ Γιάννινα, διέλυσε τον Άρη με το ταπεινωτικό 0-5 στη μεγαλύτερη του νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ανέβηκε στην τέταρτη θέση

 ΠΑΣ Γιάννινα όνειρο! Ή μήπως Άγιαξ; Όπως και να προτιμά ο καθένας και πολύ περισσότερο οι φίλοι του ΠΑΣ, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκανε την εμφάνιση της χρονιάς μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ισοπέδωσε τον Αρη με το απίστευτο, ταπεινωτικό, 0-5 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, βγάζοντας PASsport για Ευρώπη!

Το ματς ξεκίνησε σαν κακόγουστο αστείο για τον Άρη με το γρήγορο γκολ του Σνάιντερ μόλις στο πέμπτο λεπτό, αλλά το 0-1 είχε εξήγηση στη συνέχεια.

Οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν διαβασμένοι, καλοστημένοι στο γήπεδο, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί, αλλά και προσηλωμένοι στο πλάνο τους. Έπιασαν στον ύπνο την αργή άμυνα του Άρη, που χωρίς τον Φαμπιάνο μεταμορφώθηκε και δεν άργησαν να κάνουν και το 0-2 με τον Μιλιντσεάνου στο 35′. 

Ο Άρης είχε τεράστια προβλήματα χωρις τον Μπερτόγλιο, ο Ιτούρμπε πρόσθεσε μία ακόμα κακή εμφάνιση και την ίδια στιγμή τα λάθη συνεχίζονταν στην άμυνα.  Ο Περέας στο 54′ πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ, που δεν σταμάτησε εκεί. Στο 71′ οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι και ο Εραμούσπε έκανε το 0-4

Ο εφιάλτης δεν τελείωνε

Στο 85′ ο Μέντες Μορέιρα πέτυχε και πέμπτο γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας το χειροκρότημα και αναγκάζοντας τους φιλάθλους του Άρη να φωνάξουν και νέα συνθήματα κατά των παικτών του Άρη. 

Συνθήματα οργής από τον κόσμο

Ο κόσμος του Άρη αντέδρασε στην ταπεινωτική εμφάνιση των παικτών της ομάδας τους. “Ντροπή, ντροπή, εμείς άμα θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή”, “Άρη παίξε την μπάλα της ζωής σου, αλλιώς…” και “βγάλτε τη φανέλα”, ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν από το πέταλο και ενώθηκαν μαζί με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα από ολόκληρο το γήπεδο.  

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (46′ Λούκας Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ (82′ Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46′ Μαντσίνι), Γκάμα (58′ Μάνος), Καμαρά (82′ Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81′ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (81′ Λιάτσος), Ντομίγνκες, Γκαρντάφσκι (81′ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63′ Μέντες Μορέιρα), Περέα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News