ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Έκρηξη οργής των οπαδών στο «Βικελίδης»

Το κακό παιχνίδι του Άρη, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και η βαριά ήττα, των «κιτρινόμαυρων» έφεραν την οργή του κόσμου, οι οποίοι γιούχαραν τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο.

Μια από τις πιο βαριές του ήττες γνώρισε ο Άρης, καθώς έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Βικελίδης, με 5-0, σκορ με το οποίο δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στην έδρας τους, ύστερα από την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Η κακή εμφάνιση έφερε και την έκρηξη του κόσμου, καθώς παρότι στην αρχή του δεύτερου μέρους και με το σκορ στο 2-0, οι οπαδοί της ομάδας φώναζαν με σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα, ώστε να προσπαθήσει να βρει την ανατροπή.

Το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο γκολ όμως, έφεραν την… οργή στις κερκίδες, όπου και άρχισε η γκρίνια και οι γιούχες. Ο Άρης είχε να δεχθεί 4 τέρματα χωρίς να σκοράρει από το 2018 και έναν αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ενώ 5 τέρματα είχε να δεχθεί από έναν αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Χαρακτηριστικά στο 73′ σε ένα αστοχο σουτ του Καμαρά οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμασαν την προσπάθεια του παίκτης της ομάδας τους. Μάλιστα από την επίτευξη του τέταρτου τέρματος και έπειτα σε κάθε λάθος των παικτών του Άρη, οι φίλαθλοι δυσανασχετούν.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος τους αγώνα, ενώ όταν ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος έδινε δηλώσεις, τα… άκουσε κι αυτός από τους οπαδούς.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News