ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ: Οφείλουν εξηγήσεις – Ζητείται ηλεκτροσόκ

Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη οφείλει εξηγήσεις για τη βραδιά προδοσίας στο Κλεάνθης Βικελίδης, που στέλνει τον Άρη πολλά χρόνια πίσω

Τέτοια νύχτα ντροπής είχε χρόνια να ζήσει η οικογένεια του Άρη. Η ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία και διεκδικεί τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε ένα απίστευτο πισωγύρισμα σε ένα παιχνίδι που πριν τη σέντρα του δεν προμήνυε τίποτε τέτοιο. Ασφαλώς και οι πολλές απουσίες ήταν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μία εμφάνιση χωρίς ψυχή και πάθος, την εικόνα μίας ομάδας σε αγωνιστική αποσύνθεση και ένα σκορ 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, που δεν θα σβήσει ποτέ. 

Γιατί ότι κι αν γίνει στη διάρκεια της νύχτας, αν παραιτηθεί ο προπονητής ή αν τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές με το πιο βαρύ πρόστιμο της ιστορίας, αυτή η ήττα θα τους ακολουθεί ως στίγμα και θα ντροπιάζει τους φιλάθλους του Άρη. 

Θεωρείται αυτονόητο πως όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση, οφείλουν πέρα από μία μεγάλη συγνώμη στον κόσμο του Άρη και μία εξήγηση για ό,τι έγινε ή ό,τι δεν έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πρέπει να ανοίξει το μαύρο κουτί και να μοιραστούν οι ευθύνες. 

Ακόμα περισσότερο όμως απαιτείται άμεση αντίδραση. Ο Άρης ταράζεται συθέμελα με την βαριά ήττα, την ντροπιαστική εμφάνιση, την νύχτα προδοσίας στο Κλεάνθης Βικελίδης και πρέπει να βρει τρόπο να το ξεπεράσει. Πως θα γίνει αυτό; Ο Θόδωρος Καρυπίδης οφείλει να ακούσει, να μάθει, να συμπεράνει και να πάρει αποφάσεις που θα ανατρέψουν την κατάσταση της ομάδας. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης θα πάει στην Τούμπα και οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια του, να οργανωθεί, να συσπειρωθεί και να συνέλθει προτού ακολουθήσουν χειρότερα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News