ΕΒΕΡΤΟΝ: Ανανέωσε τον Νέιθαν Μπρόντχεντ

Παραμένει «μπλε» για τα επόμενα δύο χρόνια ο 23χρονος Ουαλός.

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας έβαλε ο Νέιθαν Μπρόντχεντ, γεγονός που θα τον κρατήσει κάτοικο Γκούντισον Παρκ μέχρι και το 2023. Ο Ουαλός επιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά αλλά και αριστερά στην επίθεση, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή στην Premier League μόλις τον περασμένο Απρίλη απέναντι στην Μπράιτον. Σημαντικό ρόλο στην ανανέωση έπαιξε, το καταπληκτικό δεύτερο μισό του ποδοσφαιριστή με την κάτω 23 των «μπλε», όπου σε 11 παιχνίδια σκόραρε ισάριθμα τέρματα.

Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ουαλίας, ύστερα από την επέκταση του συμβολαίου του, έκανε τια παρακάτω δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας:

Νέιθαν Μπρόντχεντ:
«Θέλω να παίξω για την Έβερτον, αυτός είναι ο βασικός μου στόχος, να αγωνιστώ στο Γκούντισον Παρκ και να βάλω γκολ. Έχω προπονηθεί με τη βασική ομάδα, όλα τα παιδιά είναι καλά και το απολαμβάνω. Κοιτάω τις κινήσεις των επιθετικών μας, του Ρισάρλισον του Κάλβερτ, και προσπαθώ να μάθω από αυτούς κάθε μέρα. Ήθελα να έχω παραπάνω χρόνο στο γήπεδο (μετά το ντεμπούτο με την Μπράιτον) και ευχαριστήθηκα πολύ την ευκαιρία αυτή. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι μέλος της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια να μπω σε αυτή.»

Στη συνέχεια μίλησε για την αρχή της χρονιάς που τον βρήκε τραυματία, την αλλαγή θέσης από τα εξτρεμ στη επίθεση.

«Ήμουν τραυματίας στην αρχή της χρονιάς, και ήξερα πως έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω. Άλλαξα τη θέση μου σε στράικερ, κάτι που μου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρω. Ήταν μια σημαντική περίοδο στην καριέρα μου αλλά δεν το σκέφτομαι και πολύ. Δεν θες να βάζεις πολύ πίεση στον εαυτό σου. Ζω μέρα με τη μέρα, δουλεύω σκληρά και βλέπω τι γίνετε. Μπορώ να παίξω παντού στην επίθεση αλλά το να παίζω επιθετικός μπορεί να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News