ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ένα ματς «ραμμένο» στα μέτρα του Παλάσιος

Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι το «όπλο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 Στην ταχύτητα και στην ένταση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, θα ποντάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αυριανό (22/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Σέρβος προπονητής έχει «σκανάρει» τον αντίπαλο και εκτιμά πως πρέπει να τον χτυπήσει στο κέντρο της άμυνας.

Εκτός από την ποιότητα και τη φόρμα που διανύει ο Καρλίτος, ο Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ταχύτητας των γηπεδούχων στόπερ. Για αυτό προτιμά τον Παλάσιος αντί του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος νιώθει ανεβασμένος τις τελευταίες μέρες και περιμένει μία ευκαιρία για να αρχίσει στην ενδεκάδα.

Όμως, ο Ιταλός ουσιαστικά προέρχεται από απραξία, αφού οι ολιγόλεπτες συμμετοχές δεν τον έχουν βοηθήσει να αποκτήσει ρυθμό. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ο Γιοβάνοβιτς θα στραφεί στους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, αλλά αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο και στον Μακέντα.

Ο 59χρονος τεχνικός φανερώνει με τις δοκιμές του ότι δεν θα εγκαταλείψει το σύστημα 4-4-2. Εκτός από τον Παλάσιος ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Καρλίτος, στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές στα πρόσωπα.

Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Χατζηγιοβάνης θα αγωνιστεί δεξιός χαφ και ο Βιτάλ αριστερός χαφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News