ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έκπληξη από Μαρτίνς, με Ονιεκούρου στην ενδεκάδα!
Έκανε την έκπληξη τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς στο αρχικό του σχήμα για το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός!
Ο Πορτογάλος τεχνικός το συνηθίζει αυτό, να κρατάει μία έκπληξη στο αρχικό του σχήμα στα μεγάλα ματς, ιδιαίτερα σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, αφήνοντας τώρα στον πάγκο τον Γκάρι Ροντρίγκες.
Δε συμπεριέλαβε τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στο αρχικό του πλάνο, δίνοντας φανέλα βασικού στον Νιγηριανό Χένρι Ονιεκούρου.
Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας Ρέαμπτσιουκ, δεξιά τον Λαλά και στόπερ τους Σισέ, Παπασταθόπουλο.
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μαρτίνς έβαλε τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και μπροστά τους τον Αγκιμπού Καμαρά. Εξτρέμ από τη μία πλευρά θα είναι ο Μασούρας και από την άλλη όπως αναφέραμε παραπάνω ο Ονιεκούρου, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
