ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: «Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα στον αγκώνα»

Σύμφωνα με το «Sky Sports Italia» ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα στον αγκώνα, ενώ έχει επισκεφτεί τον γιατρό του Νόβακ Τζόκοβιτς που είχε στο παρελθόν το ίδιο θέμα.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει, όπως φαίνεται, ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα. Σύφμωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports Italia» που καλύπτει ζωντανά το Nitto ATP Finals στο Τορίνο, η ομάδα του Στέφανου έκανε γνωστό πως το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης είναι πολύ πιθανό να χειρουργηθεί στον αγκώνα, ενώ έχει επισκεφτεί τον ίδιο γιατρό που ασχολήθηκε με το πρόβλημα του Τζόκοβιτς στο ίδιο σημείο.

Ο τραυματισμός αυτός εμφανίστηκε στο Παρίσι, με τον Στέφανο να αποχωρεί εν τέλει, μετά από ένα μόλις παιχνίδι, από το Nitto ATP Finals, τονίζοντας πως δεν είναι αυτός ο τρόπος που ήθελε να κλείσει η σεζόν.

Όλα τα βλέμματα πλέον στρέφονται στη σεζόν του 2022, που ήδη αρχίζει με ερωτηματικά για πολλούς και ειδικότερα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, του οποίου η συμμετοχή στο Australian Open είναι αμφίβολη, καθώς στο τουρνουά θα αγωνιστούν μόνο εμβολιασμένοι τενίστες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News