ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: «Έκανα αυτά που δουλεύω στην προπόνηση»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε ο πρωταγωνιστής του αγώνα και σκόρερ 2 τερμάτων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη και έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό μπομπέρ, να βάζει 2 γκολ, στην νίκη των «ερυθρολεύκων».

Μετά τον αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote, δηλώνοντας χαρούμενος για τη νίκη, ενώ τόνισε πως έκανε αυτά που… μαθαίνει στις προπονήσεις.

Για το πως έζησε το παιχνίδια: «Πραγματικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και να ξεφύγουμε στην βαθμολογία».

Για το ωραίο του πρώτο γκολ: «Δεν το είχα σκεφτεί ότι θα το κάνω έτσι, αλλά προσαρμόστηκα στις συνθήκες, βρέθηκα στο 1 με 1 και έκανα αυτά που δουλεύω στην προπόνηση και βγήκε».

Για τον επόμενο αγώνας, της Πέμπτης για το Europa League: «Είναι σημαντικό να ερχόμαστε από νίκες, καθώς ανεβαίνει η ψυχολογία μας γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που πάμε μετά από νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε την συνέχεια στο Europa League και με την βοήθεια του κόσμου μας, που θα είναι εκεί, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News