ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: «Έχει ταφεί χωρίς καρδιά» (vid)

Ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο έγραψε βιβλίο με θέμα την υγεία του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου και αποκάλυψε πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, ανάμεσά τους και μία που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι El Trece, ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο μίλησε για το βιβλίο του «Η υγεία του Ντιέγκο: η αληθινή ιστορία», στο οποίο αποκαλύπτει πολλές άγνωστες ιστορίες για τον D10s, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο (25/11/20). Ο Κάστρο διαβεβαιώνει ότι «ο Μαραντόνα είναι θαμμένος χωρίς καρδιά. Υπήρχε μια ομάδα φανατικών οπαδών της Χιμνάσια Λα Πλάτα που σχεδίαζαν να αποσπάσουν την καρδιά του. Αυτό ωστόσο δε συνέβη, καθώς η αστυνομία έλαβε την πληροφορία και το απέτρεψε, αλλά είναι γεγονός ότι όντως έχει αφαιρεθεί η καρδιά του για να τη μελετήσουν με σκοπό τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου του. Οι πληροφορίες είναι ότι έχει ταφεί χωρίς αυτήν», επέμεινε.

Ο γιατρός τόνισε επίσης ότι «η καρδιά του ζύγιζε μισό κιλό όταν μια καρδιά ζυγίζει 300 γραμμάρια. Είχε μεγάλη καρδιά λόγω άλλων θεμάτων όπως η καρδιακή του ανεπάρκεια και λόγω της καρδιακής νόσου από την οποία έπασχε. Μπορεί να μην φαινόταν, αλλά είχε ένα προνομιακό σώμα όσον αφορά την αντοχή, άλλοι άνθρωποι θα είχαν πεθάνει, αν είχαν ταλαιπωρηθεί τόσο όσο εκείνος. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ήθελε να ακολουθήσει μια σταθερή πορεία θεραπείας, συντήρισης και ανάκαμψης για την υγεία του». 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News