ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διπλό εκτός Αττικής μετά από σχεδόν ένα χρόνο - Ανατροπή σε εκτός έδρας ματς μετά από τέσσερα χρόνια

Οι «πράσινοι» ΄χρειάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να πετύχουν το πρώτο τους διπλό εκτός Αττικής και μάλιστα το κατάφεραν στο ίδιο γήπεδο με την προηγούμενη φορά.

Σαν άλλος δολοφόνος που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στον «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για να κατορθώσει και πάλι να κερδίσει σε εκτός έδρας αγώνα εκτός της Αττικής μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν σήμερα και μάλιστα με ανατροπή της Λαμίας με 3-1 και κατόρθωσαν να κερδίσουν ξανά παιχνίδι εκτός του νομού της Στερεάς Ελλάδας μετά από περίπου δέκα μήνες και δέκα παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Σ’ αυτά μάλιστα είχαν μόλις τρεις ισοπαλίες και έφτα ήττες.

Για να βρούμε την προηγούμενη νίκη του «τριφυλλιού» σε τέτοιο ματς πρέπει να πάμε στα τέλη Γενάρη του 2021, όταν ο Παναθηναϊκός επικράτησε και πάλι στο «Πανθεσσαλικό» με 2-0 του Βόλου ΝΠΣ χάρη στα γκολ των Καμπετσή (42′) και Ιωαννίδη (65′), παρ’ ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 55ο λεπτό λόγω αποβολής του Χουάνκαρ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα, η σημερινή νίκη των «πρασίνων» ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέσα στην έδρα της Λαμίας (που ήταν τυπικά γηπεδούχος απόψε), μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες με δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Αυτό, όμως, που δίνει μία ακόμα πιο ιδιαίτερη «χροιά» στο αποψινό αποτέλεσμα είναι πως επιτεύχθηκε και με ανατροπή. Κάτι που ο Παναθηναϊκός έχει να καταφέρει σε εκτός έδρας ματς από τα τέλη Μαΐου του 2017 και την νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 3-2.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News