ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Καταγγελία Αστυνομίας για επίθεση με μαχαίρια στη φυσούνα του ΣΕΦ» (pic)
O Παναθηναϊκός κατήγγειλε ότι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με μαχαίρια σε αστυνομικούς στη φυσούνα του ΣΕΦ
O Παναθηναϊκός ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πήρε σπουδαία νίκη 81-76 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League.
H ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε στο τέλος του αγώνα ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού με μαχαίρια και πυροσβεστήρες στη φυσούνα του ΣΕΦ, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.
Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Aπό το αστυνομικό ρεπορτάζ έγινε γνωστό ότι πέραν της ρίψης κροτίδων, υπήρξε επίθεση στη φυσούνα από οπαδούς των «ερυθρόλευκων», που επιχείρησαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός ΣΕΦ. Υλικές ζημιές σημειώθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο. Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
