CHAMPIONS LEAGUE: Κρίνονται σήμερα όλα τα εισιτήρια για τη νοκ-άουτ-άουτ φάση!

Ανάλογα με τα αποτελέσματα, δεν είναι απίθανο να δούμε απόψε να προκρίνονται όλες οι ομάδες από τους τέσσερις πρώτους ομίλους!

Ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική του Champions League και είναι πολύ πιθανό να δούμε να κρίνονται σήμερα όλες οι θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση από τους ομίλους 1-4! Με συνδυασμό αποτελεσμάτων, πάντως, στη χειρότερη των περιπτώσεων, μόνο μία έξτρα ομάδα θα γίνει γνωστή, με πηγή τον 1ο όμιλο, αφού στο Σίτι – Παρί θα περάσει η νικήτρια και η Σίτι αν το ματς λήξει ισόπαλο.

Η Λίβερπουλ και ο Άγιαξ δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά την πρόκριση.

1ος Όμιλος

  1. Μάντσεστερ Σίτι 9
  2. Παρί Σεν Ζερμέν 8
  3. Κλαμπ Μπριζ 4
  4. Λειψία 1

22:00 Κλαμπ Μπριζ – Λειψία COSMOTESPORTS 9

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν COSMOTESPORTS 2 & MEGA

Αν δεν κερδίσει η Μπριζ, οι Σίτι και Παρί προκρίνονται ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης των Βέλγων, τότε ο μόνο νικητής του Σίτι-Παρί θα εξασφαλίσει την είσοδό του στη 16άδα ή η Σίτι αν το ματς λήξει ισόπαλο.

2ος Όμιλος

  1. Λίβερπουλ 12
  2. Πόρτο 5
  3. Ατλέτικο Μαδρίτης 4
  4. Μίλαν 1

22:00 Λίβερπουλ – Πόρτο COSMOTESPORTS 3

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν COSMOTESPORTS 5

Με τη Λίβερπουλ «χαλαρή», μονάχα αν η Πόρτο κερδίσεις τη Λίβερπουλ και η Ατλέτικο χάσει από τη Μίλαν, θα κριθεί ο όμιλος με Άγγλους και Πορτογάλους να παίρνουν τα δύο εισιτήρια. Αλλιώς, οι «κόκκινοι» θα περιμένουν να δουν ποιος θα τους συνοδεύσει στην επόμενη φάση από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

3ος Όμιλος

  1. Άγαξ 12
  2. Ντόρτμουντ 6
  3. Σπόρτινγκ 6
  4. 4. Μπεσίκτας 0

19:45 Μπεσίκτας – Άγιαξ COSMOTESPORTS 3

22:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ COSMOTESPORTS 8 

Ο Άγιαξ ξεμπέρδεψε με τα σενάρια πρόκρισης. Αν η Σπόρτινγκ κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά την Ντόρτμουντ θα ακολουθήσει τους Ολλανδούς. Αν όμως κερδίσει η Μπορούσια, τότε θα είναι αυτή που θα περάσει στους «16». Η ισοπαλία στη Λισσαβώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. 

4ος Όμιλος

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 9
  2. Ίντερ 7
  3. Σερίφ 6
  4. Σάχταρ 1

19:45 Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ COSMOTESPORTS 2

22:00 Σερίφ Τιρασπόλ – Ρεάλ Μαδρίτης COSMOTESPORTS 7

Αν νικήσει η Ίντερ και η Ρεάλ στο Τιρασπόλ, τότε αντίο Champions League για τη Σερίφ. Αν οι Μαδριλένοι αποσπάσουν «Χ» στη Μολδαβία, τότε η Σερίφ θα χρειαστεί νίκη επί της Σαχτάρ και ήττα της Ρεάλ από την Ίντερ την τελευταία αγωνιστική για να περάσει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News