ΑΡΗΣ: Μπήκε ο Σούντγκρεν... βγήκε ο Ματέο

Ο Ματέο Γκαρσία έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισαν προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (28/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Το κλίμα φυσικά ήταν βαρύ μετά από την συντριβή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αναζητεί ακόμα εξηγήσεις, αλλά ψάχνει και τρόπους για να αντιδράσει άμεσα χωρίς να χάσει χρόνο. 

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος στηρίζει πολλά στις επιστροφές των τραυματιών και είδε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά,  αλλά και τον Φαμπιάνο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Αντίθετα όμως με τους δύο αυτούς παίκτες, ο Ματέο Γκαρσία, πονάει από ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και θα κλείσει την τιμωρία του με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News