Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ: Οι φλογερές νύχτες με τη Γουάντα Νάρα και ο έρωτας για την... Καρολίνα του Μονακό!

Ο αείμνηστος Αργεντινός θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα τόσο για τα ποδοσφαιρικά του ανδραγαθήματα όσο και για την πολυτάραχη ερωτική ζωή του εκτός των γηπέδων

Μπορεί η καρδιά του «θεού της μπάλας» να σταμάτησε να χτυπάει στις 25 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου, ωστόσο το ανεπανάληπτο ταλέντο του πέρασε στην αιωνιότητα… Ο Αργεντινός βιρτουόζος δεν χωρούσε σε καλούπια, δεν υπάκουσε ποτέ στα κοινωνικά πρέπει, τις νόρμες και τα χρηστά ήθη. Ήταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του μυθιστορηματικού του βίου, που έζησε άνευ όρων. Πληθωρικός σε όλα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, ενέδιδε χωρίς φόβο και πάθος σε κάθε είδους αμαρτία. Ήταν άλλωστε ένας «θεός» με ανθρώπινα ελαττώματα και αδυναμίες.

Οι απαγορευμένες ουσίες, τα πάρτι μέχρι πρωίας, οι σχέσεις με την ιταλική μαφία και φυσικά η αγάπη του για το «ωραίο φύλο» συνέθεταν το παζλ ενός βίου που κανείς θα χαρακτήριζε ως έκλυτο. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο απλά για τον χειμαρρώδη, γενναιόδωρο και ασυμβίβαστο «Ντιεγκίτο» που δεν ενδύθηκε ποτέ τον μανδύα της σοβαροφάνειας και της ευπρέπειας.

Για το ποδοσφαιρικό παλμάρε και τις κατακτήσεις του θα μπορούσαν να γραφτούν ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες, ωστόσο μνημειώδη ήταν και τα εξωγηπεδικά κατορθώματα του φλογερού Λατίνου εραστή, που αγάπησε και αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του. Με κάθε αφορμή μάλιστα, δεν έχανε την ευκαιρία να τονίσει τις ερωτικές του προτιμήσεις. Όπως μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου Πίμπε Ντ’ Όρο το 2010, αναφορικά με τις αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλασσε με τους διεθνείς του στην εθνική Αργεντινής, μετά την επίτευξη κάθε γκολ.

«Προτιμώ ακόμα τις γυναίκες. Βγαίνω με τη Βερόνικα η οποία είναι 31 ετών και ξανθιά. Δεν είμαι γκέι αν αυτό ρωτάτε. Απλά μου αρέσει να επιβραβεύω και να συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου μετά από κάθε όμορφη ενέργεια», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Ντιέγκο.

Η γυναίκα της ζωής του και τα… μνημειώδη παραστρατήματα

Γητευτής των γηπέδων και της καρδιάς των γυναικών έζησε μερικούς από τους πιο θυελλώδεις έρωτες που μπορεί κανείς να φανταστεί… Όπως αυτόν με την γοητευτική ξανθιά Κλαούντια Βιγιαφάνιε. Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι για μια δεκαετία, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και δύο κόρες την Ντάλμα και τη Τζιανίνα, ωστόσο αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1989 σε μια τελετή που έμελλε να γραφτεί στα χρονικά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianinna Maradona ? (@giamaradona)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianinna Maradona ? (@giamaradona)

Ο Ντιέγκο που ήταν ήδη αστέρας στη Νάπολι, δεν επέδειξε καμία φειδώ ως προς τα έξοδα της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής του, θέλοντας να την αφήσει αξέχαστη για πάντα στη μέλλουσα γυναίκα του. Όπερ και εγένετο…

Η αλησμόνητη τελετή έλαβε χώρα στην εκκλησία Σαντίσιμο Σακραμέντο στο Μπουένος Άιρες στις 7 Νοεμβρίου του 1989, με την Κλαούντια να λάμπει μέσα στο νυφικό της, που στόλιζαν περίπου 1.500 πολύτιμοι λίθοι και 5 κιλά γαλλικοί κρύσταλλοι. Φυσικά και η λίστα των 1.200 καλεσμένων περιλάμβανε μεταξύ άλλων ονόματα όπως οι Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αλφρέντο ντι Στέφανο, Κάρλος Μπιλάρδο και Μαουρίσιο Μάκρι.

Ο γάμος τους κράτησε 20 ολόκληρα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ο αείμνηστος Αργεντινός θρύλος σημείωσε αρκετά παραστρατήματα, αδυνατώντας να ελέγξει το πάθος του για τις γυναίκες. Λέγεται για παράδειγμα, πως το 1987 του ζήτησαν να εμφανιστεί σε ένα τηλεοπτικό σόου, με τον ίδιο να θέτει ως όρο την παραμονή της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, Χέδερ Παρίζι στην έπαυλη του για μια εβδομάδα. Η συμφωνία εν τέλει τηρήθηκε με τον Μαραντόνα να διώχνει τη γυναίκα του από το σπίτι και την δημοφιλή τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και ηθοποιό να σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης!

Μέσα σε αυτό το περιπετειώδες διάστημα των αχαλίνωτων νυχτών στην πλανεύτρα Νάπολι έφερε στον κόσμο και αρκετά παιδιά εκτός γάμου. Όπως τον Ντιέγκο Αρμάντο Τζούνιορ, τον οποίο και απέκτησε από τη σχέση του με την Κριστιάνα Σινάγκρα, την τρίτη του κόρη και μοντέλο εσωρούχων Τζάνα, την οποία αναγνώρισε μετά το διαζύγιό του με την Κλαούντια και η οποία γεννήθηκε μέσα από τη σχέση του με την σερβιτόρα σε διάσημη ντισκοτέκ Βαλέρια Σαμπαλέν, καθώς και την Μαγκάλι Γκιλ που τον ανακάλυψε τυχαία μέσα από την αναζήτηση της βιολογικής της μητέρας.

 

Το 2004 όταν ήταν πλέον κι επίσημα ελεύθερος μετά την έκδοση του διαζυγίου του, βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της Βερόνικα Οχέδα, με την οποία και μοιράστηκε μια δεκαετία, φέρνοντας στον κόσμο το 2013 έναν γιο ονόματι, Ντιέγκο Φερνάντο.

Φυσικά, η πρώην σύζυγος του δεν δέχτηκε αναίμακτα και πολιτισμένα, την ύπαρξη της νεότερης συντρόφού του, την οποία και αποκάλεσε δημόσια «μαύρη σκύλα», ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της απείλησε μέχρι και το αγέννητο παιδί της.

Έξι χρόνια αργότερα, ο μάγος της μπάλας αναγνώρισε την πατρότητα άλλων τριών παιδιών τα οποία απέκτησε από δύο διαφορετικές γυναίκες το διάστημα που ζούσε στην Κούβα (2000-2005) όπου και λέγεται πως γνώρισε τον Φιντέλ Κάστρο.

Στον μακρύ κατάλογο των όμορφων γυναικών που συντρόφευσαν τη ζωή του, το τελευταίο όνομα ήταν αυτό της πρώην παίκτριας ποδοσφαίρου Ρόσιο Ολίβα με την οποία χώρισαν το 2018, παρόλο που σχεδίαζαν να παντρευτούν, καθώς ο Ντιέγκο σύμφωνα με την ίδια χειροδίκησε εναντίον της. Σε συνέντευξή της μάλιστα, μόλις λίγους μήνες πριν από τον ξαφνικό θάνατό του, παραδέχθηκε ότι η σχέση τους κλυδωνίστηκε από τον εθισμό του ποδοσφαιριστή στο αλκοόλ.

Οι… φλογερές νύχτες με τη Γουάντα Νάρα

Πριν από μια τριετία η Αργεντινή ηθοποιός Μίρτα Λεγκράντ είχε ταράξει τα νερά με τις αποκαλύψεις τη σχετικά με τις φλογερές νύχτες του Θεού με την καυτή Γουάντα Νάρα. Συγκεκριμένα, το 2006 όταν και η κυρία Ικάρντι δεν είχε ακόμη γνωρίσει τους μέλλοντες συζύγους της Μάξι Λόπες και Μάουρο, έζησε μια νύχτα γεμάτη πάθος με τον Ντιεγκίτο…

Η Λεγκράντ που έτυχε να βρίσκεται στο ξενοδοχείο Costa Galana, στο Μπουένος Άιρες, στο διπλανό δωμάτιο από εκείνο που είχαν καταλύσει ο αστέρας του ποδοσφαίρου και η Γουάντα Νάρα περιέγραψε τις αναλυτικά τις έντονες ερωτικές τους περιπτύξεις.

«Μετακινούσαν έπιπλα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβαινε εκεί μέσα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν μία ανεξέλεγκτη κατάσταση και ήμουν ακουστικός μάρτυρας όσων συνέβαιναν», δήλωσε η Μίρτα Λεγκράντ.

Το επόμενο πρωί, όπως η ίδια δήλωσε, την προσέγγισε η Γουάντα Νάρα και τη ρώτησε για ένα γύρισμα που είχε. «Εσύ; Που ήσουν με τον Μαραντόνα; Το προηγούμενο βράδυ δεν με άφησες να κοιμηθώ» αποκρίθηκε η Αργεντινή ηθοποιός στο νεαρό τότε μοντέλο, δηλώνοντας την αγανάκτησή της για τα όσα συνέβησαν την έντονη εκείνη νύχτα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi)

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με την Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό

Τη δεκαετία του 80′ οι φήμες ήθελαν τον «Καζανόβα» Ντιεγκίτο να είναι σφόδρα ερωτευμένος με την καλλονή Πριγκίπισσα του Μονακό Καρολίνα. Μάλιστα, τα… μάτια της του είχαν κλέψει τόσο την καρδιά του, που λέγεται πως στην απεγνωσμένη προσπάθεια του να την γνωρίσει, την εποχή που βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον τότε πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Λουίς Νούνιες, να κανονίσει ένα φιλικό με την Μονακό.

Η πολυπόθητη συνάντηση των δύο τους πραγματοποιήθηκε εν τέλει κάποια χρόνια αργότερα, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού στην Κυανή Ακτή, ωστόσο ο ίδιος ήταν παντρεμένος με την μητέρα των παιδιών του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε, ενώ και η Καρολίνα είχε δεσμό με έναν άλλον Αργεντινό θρύλο, τον τενίστα Γκιγιέρμο Βίλας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News