ΠΑΟΚ: «Όχι» Λουτσέσκου σε πρόταση των Ρουμάνων να αναλάβει την εθνική ομάδα
Οι δύο μεγάλο-παράγοντες της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας ήρθαν χθες (23/11) στη Θεσσαλονίκη για να του προτείνουν να αναλάβει την εθνική τους ομάδα.
Ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη έκανε ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ραζβάν Μπουρλεάνου μαζί με τον Μιχάι Στοϊκίτσα για να πείσουν τον Ράζαβν Λουτσέσκου να αναλάβει την εθνική τους ομάδα.
Ο νυν προπονητής Μιρέλ Ραντόι εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει, ενώ ο Γκεόργκι Χάτζι, που ήταν ο πρώτος που απευθύνθηκαν, δεν απάντησε ούτε θετικά ούτε αρνητικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουτσέσκου, με τον οποίον δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο θαλασσινών στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε ευγενικά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει τους αγώνα με τη Σλόβαν.

Στη Ρουμανία υπάρχει η αίσθηση ότι ο Λουτσέσκου δεν αισθάνεται πολύ άνετα στον ΠΑΟΚ και ότι το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο μετά την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο.
Δείτε εδώ την είδηση που μετέδωσε ρουμάνικο σάιτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
