ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο Καραϊσκάκη και από Ιταλία για Αγκιμπού!

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν και σκάουτερς από την Ιταλία στο ματς που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Την Πέμπτη στις 22:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη, για το ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως για τον Αγκιμπού Καμαρά έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Premier League. Και πως μάλιστα θα παρακολουθήσουν από κοντά διάφοροι σκάουτερς την αναμέτρηση με τους Τούρκους, για να δουν τον μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα ο οποίος από την αρχή της σεζόν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει!

Όμως πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι μόνο από την Αγγλία οι ομάδες οι οποίες έχουν βάλει στο… μάτι τον Αγκιμπού. Και σύλλογοι από την Ιταλία έχουν δει τον Αγκιμπού Καμαρά και τους αρέσει και θα υπάρξουν σκάουτερς στο Καραϊσκάκη για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα όπως έγραψαν οι Ιταλοί η Μίλαν είναι μία από τις ομάδες που έχει βάλει στο μικροσκόπιο της τον 20χρονο Αγκιμπού Καμαρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News