NIK KYΡΓΙΟΣ: «Ήμουν ντεφορμέ λόγω... στύσης»
O Eλληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος είναι γνωστός για την… έντονη σεξουαλική του ζωή, προκαλεί ξανά με τις δηλώσεις του
Για ακόμη μία φορά, ο Νικ Κύργιος ήταν αποκαλυπτικός αναφορικά με τη προσωπική του ζωή, αναφέροντας πως για ορισμένες ήττες του, έφταιγαν οι… σεξουαλικές του ορμές!Ο τενίστας από το Σίδνεϊ, δήλωσε πως κυρίως στα πρώτα ματς της καριέρας του δεν μπορούσε να αποδόσει όταν είχε στύση, με τον ίδιο να δίνει την δικιά του εξήγηση.
«Με την πρώτη μου σχέση βρισκόμασταν σε απόσταση για ένα μήνες λόγω των υποχρεώσεών μου. Όταν πρέπει να αποδόσεις σε μέγιστο επίπεδο και την ίδια ώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι σου λείπει κάποιος συναισθηματικά ή σωματικά, αρχίζει μία σεξουαλική ‘’οργή’’. Όταν είμαι στο court και δεν μπορώ να παίξω επειδή έχω στύση… Καταλαβαίνεται τι εννοώ» ανέφερε ο Κύργιος.
«Δεν έχει σημασία αν είσαι σε δουλειά γραφείου. Όταν δεν βλέπεις την σύντροφό σου, αυτό σε επηρεάζει. Επηρεάζει την απόδοσή σου, την διάθεσή σου. Τα πάντα. Ημουν ο πιο κακόκεφος γαμ@@@ος παίκτης όταν ήμουν για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από την σύντροφό μου» πρόσθεσε ο Αυστραλός τενίστας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παπανικολάου: «Το καλοκαίρι του 2013 σκέφτηκα ότι ο Ολυμπιακός δε με ήθελε πια»
- Μαρσέιγ: Η εξέλιξη που αφορά τον Ελ Καμπί
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός
- Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν έκλεισε το Instagram και υπάρχει εξήγηση
- Παρασκήνιο: Σε ποια ομάδα είπε «όχι» ο Λεβαδειακός για Τσάπρα
