ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Χειρουργήθηκε στον αγκώνα και επιστρέφει σε δύο εβδομάδες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα που είχε στον αγκώνα και ενημέρωσε πως επιστρέφει σε δύο εβδομάδες στις προπονήσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από το πρόσφατο  ΑΤP Finals λόγω ενός τραυματισμού στο αγκώνα. Ο 24χρονος τενίστας αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έτσι ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Η επέμβαση έγινε στην Ελβετία την Πέμπτη (25/11) από ειδικό γιατρό, που μάλιστα είχε χειρουργήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από κάποιο διάστημα.

Ο Τσιτσιπάς έβγαλε φωτογραφία από το κρεβάτι της κλινικής και ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες. Μετά θα μεταβεί στο Ντουμπάι για προετοιμασία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αυστραλία.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε δηλώσεις και ενημέρωσε για το πρόγραμμά του.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News