ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0: Σεφτές στις νίκες για την Νίκη κόντρα στην αήττητη Αναγέννηση

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η αναγέννηση από την ομάδα του Βόλου στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Super League 2.

Το πρώτο της φετινό τρίποντο κατέκτησε η Νίκη Βόλου μετά τις ισάριθμες ισοπαλίες που παραχώρησε στις πρώτες αγωνιστικές, αφού επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Το γκολ που έκρινε η αναμέτρηση πέτυχε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος με σουτ στο 78ο λεπτό έπειτα από πάσα του Κάσσου, με την ομάδα της Καρδίτσας να αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 85ο λεπτό ελέω αποβολής του Μιγκέλ με δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα. Έτσι, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έφτασε στην πρώτη της ήττα στην φετινή σεζόν.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος,Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης (Γκαρσία 55′, Παναγιωτίδης 90′), Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Κάσοος, Μιράντα (Βλαχομήτρος 65′), Ροχάνο (Μπόσιο 90′)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Λαγός (Βιντάλ 86′), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (Πολίτης 1′, Μανιός 75′), Μπενγκοά (Kλάους 75′), Μπιανκόνι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News