ΙΩΝΙΚΟΣ: Ξεκίνησε θεραπεία ο Ροτζέριο Τουράμ
Σε πρόγραμμα αποκατάστασης μπήκε ο Ροτζέριο Τουράμ στη σημερινή (25/11) προπόνηση των «κυανόλευκων», ενώ ο έτερος τραυματίας, Ντιντιέρ Ντελγκάδο πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση στον αχίλλειο.
Πρόγραμμα τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Ιωνικού, με τον Ροτζέριο Τουράμ να επιστρέφει, κάνοντας θεραπεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική.
Ο Ροτζέριο Τουράμ, μπήκε στο στάδιο της θεραπείας, ενώ ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο πήρε εξιτήριο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (28/11) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (15:00) με προπόνηση την Παρασκευή (26/11) το πρωί στις 11:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
