ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Περάσαμε από κακές φάσεις αλλά τώρα είμαστε πολύ καλά»

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε με 1-0!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: «Φυσικά επηρέασαν οι αλλαγές. Παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλά οργανωμένο. Ήταν ανταγωνιστική και μας δυσκόλεψε. Μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι και φάνηκε και στον κόσμο. Αυτό μεταφέρθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι, ξέραμε τον στόχο μας. Πιέσαμε τον αντίπαλο, τον είχαμε στα 50 μέτρα, πιστεύαμε στον ευατό μας, παίξαμε παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου και ήταν κάτι που το αξίζαμε».

Για τη σύγκριση του παιχνιδιού με την Άιντραχτ: «Στο παιχνίδι με την Άιντραχτ χάσαμε στο φινάλε αλλά δεν το αξίζαμε. Ο κόσμος ξέρει πως ήμασταν ανώτεροι. Σήμερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό. Ήμασταν πιο ήρεμοι, η ομάδα μας έιναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια και αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους με ανωτερότητα, κάτι που αποδίδει».

Για τον στόχο στη συνέχεια της Ευρώπης: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά από τις προηγούμενες χρονιές. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά ο στόχος μας έχει επιτευχθεί. Έχουμε ακόμα ελπίδες για την 1η θέση, όμως αυτό που σκοπεύουμε είναι να πάμε ακόμα πιο μακριά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα, μετά και τη νίκη με την ΑΕΚ: «Είμαστε σε μία πολύ καλή φάση. Περάσαμε από κακές φάσεις αλλά τώρα είμαστε καλά, είμαστε ήρεμοι και αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας. Η ομάδα δουλεύει και είτε από φυσικής κατάστασης είτε από κάθε άλλη άποψη είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News