ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ: Δεν έχουν χάσει ποτέ στη Ριζούπολη οι φιλοξενούμενοι

Οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς στην αποψινή αναμέτρηση, προερχόμενες αμφότερες από ήττες.

O Aπόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία σήμερα το απόγευμα στις 19:30 (cosmote sports 3) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από την ήττα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και η Λαμία από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, λόγω της βαθμολογικής τους θέσης. 

Η Λαμία έχει να υπερασπιστεί ένα εντυπωσιακό αήττητο στα παιχνίδια της με τον Απόλλωνα στη Super League. Δεν έχει χάσει ποτέ σε επτά παιχνίδια, τα τέσσερα μάλιστα εκτός έδρας, στη Ριζούπολη.

Η Λαμία έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια, τις δύο τελευταίες σεζόν δηλαδή που ήταν στην κατηγορία με τον Απόλλωνα. Τα δύο πρώτα τη σεζόν 2017-18 ήταν ισόπαλα.

Μάλιστα ο Απόλλων έχει πετύχει δύο μόλις γκολ, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.

Η Λαμία έχει κερδίσει τα τρία τελευταία στη Ριζούπολη, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Ο Απόλλων Σμύρνης

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Αγρίνιο ο Απόλλων Σμύρνης και επιστρέφει στην έδρα του, όπου ελπίζει να συνεχίσει αυτό που άρχισε να κτίζει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτη και μοναδική ως τώρα στο πρωτάθλημα, και η ισοπαλία με την ΑΕΚ έφεραν τέσσερις πολύτιμους βαθμούς.

Το πρόβλημα του Απόλλωνα παραμένει στο γκολ, καθώς έχει πετύχει έξι γκολ, ενώ δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα 10 παιχνίδια του. Δύο γκολ κατάφερε να πετύχει μόνο σε βάρος της ΑΕΚ.

Η Λαμία

Παρά τις δύο σημαντικές νίκες της εκτός έδρας με Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης, η Λαμία δεν έχει βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση όσο θα ήθελε, καθώς στην έδρα της δεν έχει καλή συγκομιδή.

Με τους επτά από τους εννέα βαθμούς της να έχουν έλθει εκτός έδρας, θα προσπαθήσει αρχικά να μείνει αήττητη για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά εκτός έδρας. Ανάμεσα στις δύο νίκες που προαναφέραμε, ήταν και η ισοπαλία στο Ηράκλειο.

Η πρϊστορία

Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 0
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λαμίας: 5
Με γηπεδούχο τον Απόλλωνα Σμύρνης
Νίκες Απόλλωνα Σμύρνης: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Λαμίας: 3

Πέρυσι

18.02.2021: Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1 (κανονική διάρκεια)
(32’ πέναλτι Αραμπούλι, 77’ 2η κίτρινη Τσαμπούρης, 87’ 2ηκίτρινη Ρόμανιτς)
15.05.2021: Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-1 (Playouts)
(10’ σουτ Ρόμανιτς)

ΠΗΓΗ: Super Leagu

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News