ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 4-0: Να 'χα χίλια μάτια... αυτή τη Λίβερπουλ να βλέπω! (Highlights)

Η Λίβερπουλ έκρυψε την μπάλα με απίθανο ποδόσφαιρο για μια ώρα, ισοπέδωσε τους «Άγιους» και μετά… κράτησε δυνάμεις για το ντέρμπι με την Έβερτον.

Ασυγκράτητη η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον συνεχίζοντας να καταδιώκει την πρωτοπόρο Τσέλσι στο βαθμολογικό πίνακα. Εύκολο 4-0 απέναντι στους «Άγιους», με τον Ζότα να έχει κέφια στο ματς.

Μόλις στο ημίχρονο η Λίβερπουλ είχε πάρει το προβάδισμα με 3-0, οπότε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν τυπιική διαδικασία για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 2′ ο Ζότα έκανε το 1-0 στο ματς μετά από ασίστ του Ρόμπερτσον, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα και ο Τσιμίκας ήταν στον πάγκο. Ωραία συνεργασία του Μανέ με τον Ρόμπερτσον, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από τ’ αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ζότα με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Το 2-0 ήρθε ένα μισάωρο μετά και συγκεκριμένα στο 32′, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει. Συνεργασία του Χέντερσον με τον Σαλάχ, ο Αιγύπτιος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά βγάζοντας τον Ζότα σε άδειο τέρμα για το 2-0!

Πέντε λεπτά μετά, στο 37′, η Λίβερπουλ έκανε και το 3-0 όταν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλέον τυπική διαδικασία για τη Λίβερπουλ, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει άλλο ένα γκολ με σκόρερ τον Βαν Ντάικ. Ο αμυντικός των γηπεδούχων προωθήθηκε σε κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τιάγκο (58′ Τσαμπερλέιν), Φαμπίνιο, Χέντερσον (67 Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (81′ Μιναμίνο).

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Μπεντναρέκ (46′ 46′ Ρέντμοντ), Λιάνκο, Σαλισού, Λιβραμέντο, Πρόους, Ρομέου, Περό (87′ Πέτερς), Μπρόχα, Άρμστρονγκ, Άνταμς (46′ Τέγια).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News