ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς για Βόλο

Απέναντι στο Βόλο θα βρεθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, στις 15:00, για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην πρώτη θέση και αυτό που θέλουν είναι τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ, η οποία νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ και μείωσε στους τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα και δεν θα είναι ίδια η ενδεκάδα όπως με ΑΕΚ και με Φενέρμπαχτσε για Super League 1 και Europa League αντίστοιχα.

Ήδη η μία αλλαγή είναι γνωστή, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, λόγω τραυματισμού, και τη θέση του θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Ουσεϊνού Μπα.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Ρέαμπτσιουκ, δεξιά Λαλά και στόπερ τους Σισέ, Μπα. Στον χώρο του κέντρου είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μπουχαλάκη να παίρνει τη θέση του Μαντί Καμαρά και οι Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά να μένουν κανονικά στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα στα εξτρέμ όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν αλλαγές, με τους Ρόνι Λόπες και Ροντρίγκες να διεκδικούν θέση στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην επίθεση αντί του Ελ Αραμπί.

Βέβαια είναι από τις φορές που τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει δείξει πολλά πράγματα, αφού την Παρασκευή η ομάδα έκανε αποθεραπεία και το Σάββατο είχε αρκετή τακτική η προπόνηση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News