ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Οι δηλώσεις Τσάβι και Μέμφις για τη «χρυσή» νίκη επί της Βιγιαρεάλ και τα πανηγυρικά πρωτοσέλιδα (pics + vids)

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga και ο Τσάβι χαρακτήρισε τους βαθμούς «χρυσάφι». Τα βίντεο με τις αντιδράσεις του πάγκου στα γκολ.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη με τον Τσάβι στον πάγκο της στη La Liga, επικρατώντας με 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Ελ Μαδριγάλ». Αν και οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Ντε Γιονγκ στο 46′, τα «κίτρινα υποβρύχια» ισοφάρισαν το 76′ αλλά κάπου εκεί ανέλαβε ο Ντεπάι και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο 88′, με τον Κουτίνιο να κλειδώνει το θρίαμβο για τους Καταλανούς στις καθυστερήσεις. 

Ο Τσάβι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι σαν αγιασμός για εμάς. Χρυσοί βαθμοί. Παίξαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που δεν άξιζε να χάσει. Πρέπει να εκτιμάς τη νίκη. Είναι τρομερό να κερδίζεις σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα Champions League», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός. 

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, τελικά τα κατάφερα. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα σε ορισμένες περιπτώσεις. Χρειαζόμουν αυτό το γκολ για να ανακτήσω την αυτοπεποίθηση. Στο μυαλό μου ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να σκοράρω, δεν μπορούσα να χάσω μία τέτοια ευκαιρία. Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι ψυχικά δυνατός και προσπαθώ να δουλέψω για την ομάδα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ελπίδα και ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσα να σκοράρω. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Κουτίνιο μου ζήτησε να εκτελέσω το πέναλτι, είναι μεγάλος παίκτης και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε από την πλευρά του ο Μέμφις Ντεπάι.

«Αν δείτε τα στατιστικά μου τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Υπάρχουν πολλά γκολ και ασίστ. Νομίζω ότι η Μπάρτσα είναι μια μεγάλη ομάδα και προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι. Είναι η πρώτη μου σεζόν και προσπαθώ να προσαρμοστώ», συμπλήρωσε ο Μέμφις, που έχει ήδη πετύχει οκτώ γκολ στη LaLiga.

 

 

 

 

 Σε πανηγυρική διάθεση και τα πρωτοσέλιδα στην Ισπανία:

MUNDO DEPORTIVO: 

Επιτέλους! 

 SPORT:

Σούπερ νίκη 

Η Μπάρτσα πέτυχε μεγάλο θρίαμβο κόντρα στη Βιγιαρεάλ και συνέχισε την «επιστροφή» της στο πρωτάθλημα 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News