LΙGUE 1: Μόνη δεύτερη η Ρεν - Ξανά ισοπαλία για Μονακό

Η Ρεν συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στη Ligue 1 και πάτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Μονακό να μένει στο 1-1 με το Στρασβούργο συμπληρώνοντας ενάμιση μήνα δίχως νίκη.

Εξαιρετική είναι η πορεία της φετινής Ρεν, αφού πήρε μία ακόμη νίκη στη Ligue 1 και πλέον φιγουράρει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με τον Μποριγκόντ στο 21′, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Λοριάν πιέστηκε αρκετά και έδειχνε πως τελικά θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, όμως η Ρεν με δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών με τον Λαμπόρντ αρχικά να ανοίγει το σκορ στο 76′ και τον Ντοκού στο 78′ να υπογράφει τη νίκη.

Η Μονακό δεν τα κατάφερε ούτρε απέναντι στο Στρασβούργο εντός έδρας και έμεινε στο 1-1 και έξι βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το σκορ για τους Μονεγάσκους άνοιξε ο Μπεν Γεντέρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους τελικά να απαντούν με το ίδιο νόμισμα στο 47′ με τον Αγιόρκε, με το σκορ να μένει ως το τέλος.

Η Ρεμς πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Κλερμόν και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα άφησε την αντίπαλό της στη 18η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη. Το γκολ της αναμέτρησης ήταν γκολ λύτρωσης καθώς επετεύχθη στο 90+1′ από τον Γκισλαίν Κόναν.

Μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή πήρε η Μπρεστ στην έδρα της Μπορντό που πλέον αρχίζει και κινδυνεύει λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Το σκορ άνοιξαν οι «Γιρονδίνοι» ο Γκρέγκρσεν στο 43′, με τον Λε Ντουαρόν να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 60′ και στο 66′ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News