ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Το «τιτίβισμα» του Ρικ Πιτίνο για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το Προολυμπιακό Τουρνουά
Το πώς νιώθει, που ο Βασίλης Σπανούλης θα απουσιάζει από το Προολυμπιακό Τουρνουά, εξέφρασε δημόσια ο Ρικ Πιτίνο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το τελευταίο όνομα στη μακρά λίστα των απουσιών της Εθνικής ομάδας για το επικείμενο Προολυμπιακό Τουρνουά. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο θα του στερήσει την παρουσία στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού.
Με μία πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο ομοπονδιακός προπονητής, Ρικ Πιτίνο, επιβεβαίωσε την απουσία του Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε υπόδειγμα μπασκετμπολίστα.
Όσα έγραψε ο Αμερικάνος προπονητής:
«Έχω ένα μεγάλο κενό στην καρδιά μου, που ο αρχηγός μας, Βασίλης Σπανούλης, δεν θα είναι ο ηγέτης μας στον Καναδά. Είχα δύο υπέροχες εβδομάδες μαζί του. Είναι η επιτομή όλων όσων θέλεις από έναν παίκτη: παθιασμένος, ταλαντούχος, δουλευταράς και τόσο ξεχωριστός».
I have a huge hole in my heart that our captain, Vasillis Spanoulis, will not be leading us to Canada. I had a great two weeks with him. He epitomizes everything you want in a basketball player; passionate, talented, hard working, and flat out special!
— Rick Pitino (@RealPitino) June 22, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
