ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκολ-φάουλ μετά από 326 ημέρες! (Vids)

Χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, πήρε ο Ολυμπιακός τη νίκη απέναντι στο Βόλο με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν το Βόλο στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική και νίκησαν με 2-1, διατηρώντας τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ στον πίνακα του πρωταθλήματος.

Αυτός ο οποίος έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες, ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και μπόρεσε στις καθυστερήσεις του ματς να βάλει το νικητήριο γκολ.

Με έναν τρόπο τον οποίο δε συνηθίζει να σκοράρει ο Ολυμπιακός, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Είναι λίγα τα γκολ που έχει πάρει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με φάουλ. Χαρακτηριστικό είναι πως το προηγούμενο γκολ-φάουλ που είχε σημειώσει η ομάδα του Πειραιά, ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο.

Συνολικά 326 ημέρες πριν, είχε σκοράρει ξανά ο Ολυμπιακός με φάουλ, σε εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, στις 06/01/2021 όταν είχε νικήσει με 4-0 τους Αρκάδες, εκτός έδρας, με τον Κώστα Φορτούνη να σημειώνει ένα ωραίο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για το 0-3 του ματς.

Τώρα το γκολ του Βαλμπουενά, 326 ημέρες μετά, ήταν πιο σημαντικό, αφού με το δικό του γκολ έδωσε τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό και τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Βόλο!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News