ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Το μόλις δεύτερό του γκολ μακριά από τη βούλα του πέναλτι!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν της ομάδας από τη Θεσσαλία με 2-1 στο Καραϊσκάκη και συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή και με έξι βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, η οποία είναι στη δεύτερη θέση.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε ιδιαίτερα στο ματς αυτό, γιατί έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του χάρη σε δικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ένα γκολ το οποίο σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο 60′ της αναμέτρησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαλμπουενά είναι πρωταγωνιστής σε ματς του Ολυμπιακού, αν και συνήθως ξεχωρίζει σε νίκες της ομάδας του για τις ασίστ που δίνει.

Τώρα όμως το έκανε με γκολ που σημείωσε.

Συνολικά στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά έχει σκοράρει 12 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις. Το γκολ όμως απέναντι στο Βόλο ήταν το μόλις δεύτερό του που σημείωσε όχι από την άσπρη βούλα του πέναλτι!

Αυτό κόντρα στο Βόλο και απέναντι στην ΑΕΚ στις 19/07/2020 στη νίκη με 3-0, είχε σκοράρει όχι με πέναλτι, όταν είχε ανοίξει το σκορ στο Καραϊσκάκη με πλασέ στην κίνηση μετά από ασίστ με το κεφάλι του Κώστα Φορτούνη.

Τα υπόλοιπα δέκα γκολ είναι από εκτελέσεις πέναλτι, αφού μέχρι και την περσινή σεζόν ήταν ο βασικός εκτελεστής των πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος ο Ολυμπιακός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News