ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ: « Γαμ... κόλαση! Είμαστε πραγματικά σκ@τ@ αν παίζουμε έτσι»

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ξέσπασε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπενεβέντο την περσινή σεζόν όπως αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ της Γιουβέντους από την Amazon, που κατέγραψε τρομερές σκηνές.

Η Amazon κατέγραψε τρομερές σκηνές στο ντοκιμαντέρ της Γιουβέντους μεταξύ των οποίων και το ξέσπασμα του Λεονάρντο Μπονούτσι στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με την Μπενεβέντο την περσινή σεζόν (η ομάδα του Τορίνο ηττήθηκε τελικά με 1-0), πριν από τον οποίο είχε ακολουθήσει και ο αποκλεισμός από το Champions League από την Πόρτο.

Ο Ιταλός στόπερ άρχισε να φωναζει στα αποδυτήρια για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας προειδοποιώντας τους συμπαίκτες του πως αν συνεχίσουν έτσι θα μείνουν άτιτλοι για εκείνοι τη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ακούγεται να λέει ο Ιταλός:

«Είμαστε τρελοί παιδιά. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Όταν έχουμε τη μπάλα δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Παίζουμε σκατά κι έτσι δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Γαμ… κόλαση! Είμαστε πραγματικά σκατά αν παίζουμε έτσι. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι; Πάει ένας χρόνος. Πάντα είναι λάθος κάποιου άλλου, πάντα την επόμενη φορά. Μαλακίες! Ας πάρουμε την ευθύνη και να δεχθούμε το… ανάθεμα γι’ αυτό το κακό παιχνίδι».

Στο τέλος του βίντεο το λόγο παίρνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που συμφωνεί με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικός λέγοντας πως «Έχει δίκιο!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News