Ο ΑΪΤΟΡ ΣΤΟ SPORTDAY.GR: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Ο Ισπανός εξτρέμ του «Τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας των «πρασίνων» κόντρα στους Αγρινιώτες, στην επανεμφάνισή του ως βασικός, αλλά και στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Βόλο ΝΠΣ που έρχονται.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μίλησε στο SportDay.gr μετά την λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και την νίκη της ομάδας του με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 11η αγωνιστική της Super League

Ο 25χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στην καλή απόδοση που είχαν οι «πράσινοι» στο χθεσινό παιχνίδι, στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, στα δύσκολα ματς με τον Βόλο ΝΠΣ και την ΑΕΚ που έρχονται, αλλά στο πως αντιμετωπίζει η ομάδα τα συνεχόμενα παιχνίδια, μιας κι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά φέτος που το «τριφύλλι» θα κληθεί να δώσει τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού εξτρέμ του «Τριφυλλιού»:

Για το γεγονός πως η ομάδα είχε ένα καλό εικοσάλεπτο στο πρώτο μέρος που δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήρθε τελικά με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο:

«Δεν συμφωνώ πως η ομάδα είχε μόνο ένα τόσο μικρό καλό διάστημα στο πρώτο 45λεπτο. Νομίζω πως παίξαμε καλά. Αξίζαμε τη νίκη. Γνωρίζουμε πως σε όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, επειδή δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες που αμύνονται καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί η απόδοσή μας το δικαιολογούσε».

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός μετά από καιρό:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να μου δοθεί μία ευκαιρία. Σήμερα ήρθε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Χρειάζεται να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και όλα θα έρθουν».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται με τον Βόλο για το Κύπελλο και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα:

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Γνωρίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο θα είναι διαφορετικό από κείνο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα πάμε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε την δυσκολία των αγώνων, αλλά θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και θα πάμε για το 2/2».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια (τρία σε μία εβδομάδα) που η ομάδα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά φέτος:

«Το ποδόσφαιρο αλλάζει. Χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι για όλα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν παίξουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται μέσα στην σεζόν, θα είναι μία καλή χρονιά για μας (εννοώντας πως θα έχει πάει μακριά η ομάδα και στο Κύπελλο), κι αν μάλιστα αποδίδουμε σ’ αυτά, όπως απόψε, θα είναι μια εξαιρετική χρονιά».

Για το αν προτιμάει ως παίκτης να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια (Κυρ.-Τετ.-Κυρ.):

«Νομίζω πως είναι καλύτερο για έναν παίκτη να παίζει όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, επειδή θα αποκτήσουμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα είναι καλύτερο και για την ίδια την ομάδα, αφού έτσι θα έχουμε και καλύτερη χημεία μεταξύ μας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News