ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Γενέθλια με... Μέσι και Μαραντόνα (pics + vid)

H ανάρτηση του καταλανικού συλλόγου, ανήμερα της συμπλήρωσης 122 ετών από την ίδρυσή του, για την αφιέρωση του Μέσι στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ένα χρόνο πριν ακριβώς και λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νικητή της Χρυσής Μπάλας.

H Mπαρτσελόνα συμπληρώνει σήμερα 112 από την ίδρυσή της, στις 29/11/1899. Οι «μπλαουγκράνα» ανήρτησαν μία φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι, που είχε αφιερώσει το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της ομάδας τους κόντρα στην Οσασούνα στις 29/11/2020, στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός επιθετικός, φορώντας μία εμφάνιση της Νιούελς Ολντ Μπόις, σήκωσε τα χέρια προς τον ουρανό, προκειμένου να τιμήσει τον D10s, που είχε φύγει από τη ζωή τέσσερις ημέρες νωρίτερα (25/11/2020), σε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο μέσα στο «Καμπ Νόου».

Η ανάρτηση της Μπαρτσελόνα, γίνεται μόλις λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της φετινής Χρυσής Μπάλας, με τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ ήδη θεωρείται δεδομένο ότι θα την προσθέσει στη συλλογή του με τις υπόλοιπες έξι.

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News